Skjørt

Viser alle 32 resultater

Stort utvalg skjørt til dame!

Blyantskjørt, skinnskjørt, maxiskjørt, plissèskjørt – utvalget er stort og valgmulighetene er mange! Skjørtet er kanskje det perfekte plagget, da det kan legge grunnlaget for en rekke ulike stiler og uttrykk. Et smalt blyantskjørt stylet med en klassisk blazer kan for eksempel gi deg et sofistikert uttrykk som utstråler power og eleganse. Samtidig kan et kort skinnskjørt sammen med et par hvite sneakers og grovstrikket genser eller en kul t-skjorte med print gi et trendy og samtidig feminint preg.

Uendelige muligheter med det perfekte skjørtet!

Mulighetene er nesten uendelige når det kommer til å style skjørt. Her gjelder det bare å finne den modellen du liker og trives best med – eller hvorfor ikke utfordre deg selv til å prøve noe helt nytt? Her er det bare fantasien som setter grensene, og det er absolutt rom for å eksperimentere med egen stil. Vi i Companys Norge kan tilby deg et stort utvalg av både klassiske baseskjørt fra blant annet InWear og Part Two i tillegg til trendy nyheter hver sesong fra merker som Samsøe Samsøe, Gestuz, Soaked in Luxury, Second Female og JUST Female.

Handle trygt og effektivt hos companys.no! Vi gir deg fri frakt på alle ordre over 500 kroner og alltid 14 dager angrerett fra du mottar pakken fra oss. Prøv hjemme i ro og fred før du bestemmer deg! Du kan velge å motta pakken i posten eller hente ut bestillingen din i en av våre 5 fysiske butikker i Norge. Vi står alltid klare til å hjelpe deg med å sette sammen det perfekte antrekket!