Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet


BOOK TIME @ COMPANYS


Vi ønsker å tilrettelegge oss enda mer i den spesielle tiden vi befinner oss i akkurat nå. Enkelte ønsker handletid helt for seg selv og vi åpner butikken når det passer for deg, hele dagen.

Handle i fred og ro:
- Trygg handel
- Ingen ekstra kostnader
- Personlig veiledning
- Gratis hjelp av en ansatt som ser dine behov

Hvordan?
- Book time her
- Vi setter av 1 time til deg i din ønsket Companys-butikk
- Du kan legge inn ønske om spesifikke veiledere om du har noen preferanser.

Digital shopping:
Vi tilbyr også veiledning over telefon eller FaceTime! VI tar betaling på vipps, pakker varene dine slik at de er klare til henting når det passer for deg.

Tilbudet her er for deg som ønsker en trygg handel i en hyggelig atmosfære - helt uforpliktende.
Takk for at du støtter lokalt. Ta vare på hverandre.

Klem fra Companysjentene

Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim