Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
CECILIE MELLI

CECILIE MELLI

Cecilie Melli kjennetegnes av sine romantiske, drømmende og feminine design, og står i dag som en av landets fremste kjole- og smykkedesignere. Inspirasjonen henter hun fra ulike hold, blant annet den norske fauna og natur samt forskjellige tidsepoker og stilikoner. Merket kjennetegnes av produkter i høy kvalitet og unike design.

Taylor Bracelet
Varenummer: 219925
ONE
Taylor Bracelet
Varenummer: 219925
ONE
Maggie Earring
Varenummer: 221224
ONE
Taylor Bangle
Varenummer: 225081
ONE

Drømmende og feminint design

Hos Companys.no finner du et utvalg av våre favoritter fra Cecilie Melli - blant annet ringer og ørepynt som oser eksklusivitet og feminin eleganse. Hos oss finner du garantert tilbehøret som gir antrekket ditt det lille ekstra.
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim