Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
DESIGNERS REMIX

DESIGNERS REMIX

Designers Remix ble etablert av Charlotte Eskildsen i København i 2002, og har helt siden oppstarten vært en favoritt blant kjendiser og fashionistas. Merket benytter seg av innovative materialer i svært høy kvalitet - noe som også gjenspeiles i kolleksjonene deres.

Gigi Medium Pouch
Varenummer: 223240
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.
Før kr 799,00
kr 399,50
Spar kr 399,50
ONE
Lila New Dress
Varenummer: 225254
Tilbudet gjelder så lenge lageret rekker.
Før kr 2 799,00
kr 1 399,50
Spar kr 1 399,50
363842
Arabian Suit Pants
Varenummer: 225251
42

Uforutsigbart design for enhver anledning

Designers Remix er et prisbelønt dansk merke grunnlagt av Charlotte og Niels Eskildsen i 2002. Merkets signatur bærer preg av minimalisme og eleganse, og skaper sammen moteklær til kvinner for enhver anledning. Designers Remix kjennetegnes av unike og uforutsigbare design, tidløse snitt og iøyenfallende detaljer - perfekt for kvinnen som skal bære plaggene. Charlotte er designeren bak merkets kolleksjoner, og i 2007 mottok hun den høythengende og gjeve prisen «Guldknappen» - den mest prestisjetunge prisen man kan motta i den danske moteindustrien. I tillegg mottok de i 2012 prisen for «årets merke» under Danish Fashion Award.

Designers Remix skaper tidløs mote - klær man har i garderoben år etter år, noe som har ført til at de er et elsket og globalt anerkjent brand. I dag finner man merket representert i over 600 butikker fordelt over Europa, Asia og Midt-Østen. I nettbutikken til Companys Norge finner du et håndplukket og nøye utvalgt sortiment fra Designers Remix - alt fra enkle bukser til deilige  strikkede gensere  og kule trendy nyheter hver sesong - i en fantastisk kvalitet. Utforske hverdagsluksus fra Designers Remix til dame hos oss i dag og klikk hjem dine nye favoritter. Du får alltid fri frakt på ordre over 900 kroner når du handler i nettbutikken vår. Vi sender til hele Norge!

Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim