Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
Saga Earrings
Saga Earrings
Saga Earrings
Saga Earrings
Saga Earrings

Saga Earrings

kr 925,00


   På lager
Antall
Varenummer: 2077779151729
PERNILLE CORYDON /Saga Earrings
Nydelig  og elegant ørering der hvert eksemplar er helt unikt. Saga Earrings er en del av Pernille Corydon sin Magical Moments Collection, som lar oss mimre tilbake til skatter i bestemors gamle smykkeskrin. Kombiner dem gjerne med andre små øreringer for et ekstra særpreg! Øreringene kommer i gullbelagt sølv og i sølv.

Størrelse 25mm
Vis mer
Vis mindre
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim