Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
EDBLAD

EDBLAD

Vi elsker produktene fra det svenske smykkemerket Edblad og Companys Norge har i flere år hatt et tett samarbeid med merket. Edblad ble etablert i 2006 av ekteparet Hans og Cathrine Edblad, og har siden oppstarten hatt en enorm vekst - i dag finner du merket flere steder rundt om i verden.

Ingen varer
Der er ikke funnet noen varer ut fra de valgte kriterier

Companys + Edblad = sant!

Edblad kjennetegnes av sitt enkle og samtidig slående design, gode kvalitet og henter mye av sin inspirasjon fra reiser rundt om i verden. Edblad er mest kjent for sine smykker, og designer i tillegg interiørartikler.
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim