Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
EDBLAD

EDBLAD

Vi elsker produktene fra det svenske smykkemerket Edblad og Companys Norge har i flere år hatt et tett samarbeid med merket. Edblad ble etablert i 2006 av ekteparet Hans og Cathrine Edblad, og har siden oppstarten hatt en enorm vekst - i dag finner du merket flere steder rundt om i verden.

Companys + Edblad = sant!

Edblad kjennetegnes av sitt enkle og samtidig slående design, gode kvalitet og henter mye av sin inspirasjon fra reiser rundt om i verden. Edblad er mest kjent for sine smykker, og designer i tillegg interiørartikler.
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim