Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet

Frakt

Fri frakt ved kjøp over 500 kroner. Fast frakt for bestillinger under dette er 100 kroner.

Pakke sendt i posten?
Vi benytter oss av Posten/Bring. Vanlig leveringstid er 3-7 dager avhengig av hvor i landet du bor. Alle varer sendes fra våre fysiske butikker. Alle bestillinger sendes senest dagen etter at du har lagt inn din bestilling (gjelder ikke helg og helligdager). Hvis du trenger bestillingen din i full fart, kan du ta kontakt med oss så sjekker vi mulighetene sammen!

Noe du lurer på?
Kunderservice for nettbutikken er åpen hverdager 09.00 - 15.00

✉️ E-post: nettbutikk@companys.no

☎️ Tlf: 413 66066

Du kan alltid sende oss sms eller mail og vi vil svare deg så fort vi kan - vi er her for deg!
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim