Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet

Frakt

Fri frakt ved kjøp over 900 kroner. Fast frakt for bestillinger under dette er 100 kroner.

Pakke sendt i posten?
VI benytter oss av Posten/Bring. Vanlig leveringstid er 3-7 dager avhengig av hvor i landet du bor. Alle varer sendes fra vår butikk i Trondheim. Alle bestillinger sendes senest dagen etter at du har lagt inn din bestilling (gjelder ikke helg og helligdager). Hvis du trenger bestillingen din i full fart, kan du ta kontakt med oss så sjekker vi mulighetene sammen!

Hent i butikk?
Vi gjør klar varene dine og gleder oss til å få besøk av deg! Det er helt lov til å ombestemme seg i butikken hvis produktet var annerledes enn du hadde tenkt. Vi står klar for å vise deg alternativer blant alt det fine vi har. Velkommen!

Noe du lurer på?
Kunderservice for nettbutikken er åpen hverdager 09.00 - 15.00

✉️ E-post: nettbutikk@companys.no

☎️ Tlf: 413 66066

Du kan alltid sende oss sms eller mail og vi vil svare deg så fort vi kan - vi er her for deg!
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim