Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
InWear ZellaIW Bootcut Pants
InWear ZellaIW Bootcut Pants
InWear ZellaIW Bootcut Pants
InWear ZellaIW Bootcut Pants
InWear ZellaIW Bootcut Pants

InWear ZellaIW Bootcut Pants

kr 1 000,00


   På lager
Antall
Varenummer: 5714344294531
Favoritten fra InWear er tilbake med sleng og full lengde! ZellaIW Bootcut Pants har et pent uttrykk samtidig som den er behagelig å ha på seg. Buksen er en del av InWears populære Zella-serie og matcher med blazeren i samme serie. Med normal høyde i livet, lommer i sidene, tettsittende fasong ned til kneet og sleng nederst blir denne fort et nøkkelplagg i skapet!

Slengbukse
Presslegg foran
Hemper i belte
Dekorative lommer bak
Kommer i svart og brun

51% bomull, 45% polyester, 4% elastan
Vis mer
Vis mindre
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim