Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
Markberg x Rebottle 500 ml Black
Markberg x Rebottle 500 ml Black
Markberg x Rebottle 500 ml Black
Markberg x Rebottle 500 ml Black
Markberg x Rebottle 500 ml Black
Markberg x Rebottle 500 ml Black
Markberg x Rebottle 500 ml Black

Markberg x Rebottle 500 ml Black

kr 399,00


   På lager
Antall
Varenummer: 2077779372780
Markberg x Rebottle er et designsamarbeid mellom Markberg og Rebottle Copenhagen, og flasken er laget at rustfritt stål i svært høy kvalitet godkjent til oppbevaring av drikke. Flasken holder godt på både varme og kulde, og holder varmen i opp til 12 timer samt kulden i opp til 24 timer. Både flasken i seg selv og emballasjen den leveres i kan kildesorteres, noe som gjør det til et bærekraftig alternativ til plastflasker. Flasken er fri for BPA og andre skadelige stoffer.

Flasken er praktisk bruk, og åpnes/lukkes med skrukork. Den er i tillegg helt tett for lekkasje og kondens og der derfor trygg å oppbevare i vesken når du er på farten.

Av hygienemessige årsaker anbefales det at silikonringen i lokket skiftet hver tredje til sjette mnd alt etter hvor ofte flasken brukes. Flasken renses enkelt ved bruk av en egnet flaskebørste eller ved å riste den med mildt såpevann. La så flasken tørke uten lokket på.

NB! Flasken har termoeffekt og tåler derfor ikke oppvaskmaskin. Den skal heller ikke plasseres i mikrobølgeovn eller fryseren.

Størrelse: 26,5 cm x 7 cm diameter

• Matt sort
• Rommer 500 ml
• Varm i opp til 12 timer
• Kald i opp til 24 timer

Vekt: ca 300 gram når den er tom og 800 gram inkl vann
Vis mer
Vis mindre
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim