Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
MARKBERG

MARKBERG

Markberg er en dansk leverandør av tilbehør grunnlagt i 2007 som leverer et bredt spekter av accessory-produkter i sine kolleksjoner; her finner du alt fra enkle clutch-vesker, lommebøker og smykkeskrin til myke skinnhansker og spennende belter for enhver anledning.

Forrige side12Neste side
Fallon Mitten
L
Helly Glove
77H86H8H
Helly Glove
77H86H8H
Forrige side12Neste side

Tilbehør og vesker til dame i høy kvalitet

Markberg designer og produserer vesker og tilbehør i enkle og funksjonelle design med minimalistiske silhuetter og høy kvalitet. Alle produktene deres er laget i høykvalitets skinn - det er ikke inngått noen kompromisser hverken når det kommer til kvalitet, funksjonalitet eller stil. Produktene blir ofte vasket i produksjonsprosessen så de får en ettertraktet vintage look, og skinnets kvalitet gjør at dine favoritter fra Markberg stadig blir finere og finere etter som årene går.

Historien bak merket startet med at det var stor etterspørsel etter skinnvesker og tilbehør i høy kvalitet og med pent design på det europeiske markedet. I 2007 ble Markberg startet av paret Mette Astrup og Rune Klemetsen. Grunnmuren i Markberg sin filosofi er kvalitet og hver sesong skapes det nye og vakre gjenstander som du får lyst til å ta vare på lenge. Alle deres designs bærer preg av en gjennomtenkt prosess, og har en moderne look samt funksjonelle detaljer. Man faller gjerne for uttrykket og designet først, men det praktiske og funksjonelle aspektet ved deres produkter er det som gjør at du vil ha det med deg resten av livet. Opplev Companys Norge sitt utvalg tilbehør og vesker til dame fra Markberg og finn din neste favoritt hos oss. Du får alltid fri frakt på ordre over 900,- og du kan også velge å hente i butikk. Vi sender til hele landet.
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim