Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
MARKBERG

MARKBERG

Markberg er en dansk leverandør av tilbehør grunnlagt i 2007 som leverer et bredt spekter av accessory-produkter i sine kolleksjoner; her finner du alt fra enkle clutch-vesker, lommebøker og smykkeskrin til myke skinnhansker og spennende belter for enhver anledning.

Aurora Bag
ONE
Kendra Bag
ONE
Mika Bag
ONE
Tova Bum Bag
ONE
Amora Mirror
ONE
Amora Mirror
ONE
Pax Folder
ONE
Silja Clutch
ONE
Faith Coin Purse
ONE
Helly Glove
77H86H
Helly Glove
77H86H
Kath Glove, Suede
77H6H

Bredt spekter av kvalitetsprodukter i skinn

Alle produktene fra Markberg har et noe rocka preg over seg, og passer perfekt som prikken over i-en til hverdagsantrekket. Vi i Companys Norge elsker måten Markberg kombinerer høy kvalitet med brukervennlighet og stilren design på.    
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim