JUST Female

Just Female – sofistikert blanding av feminine og rå detaljer

Just Female ble grunnlagt av Pernille Andersen i 2007 i Skandinavias motehovedstad København. Merket er sterkt påvirket av sin skandinaviske kulturarv, og er et bilde på fremtidens mote. København har en spesiell plass i merkets design. Plaggene er designet og utviklet etter den nordiske designtradisjonen og gatemoten som sprer seg over byen. Merket tilbyr plagg kombinert med rene, estetiske linjer i en sofistikert blanding av både rå og feminine funksjoner.

Merket som tar pulsen på dagens trendbilde

Just Female består av høykvalitetsklær for mote med stiler som kan matches i mange forskjellige kombinasjoner med utallige mulighet for nye looks. Just-jenta er en uavhengig fashionista med en personlig stil som tørr å ta sjanser. Hun er en moderne byjente som er veldig balansert og selvsikker i stilen sin, med sin sosiale intelligens er hun alltid oppdatert på de siste trendene og hendelsene. Hun er edgy, men likevel alltid feminin, og er ofte i sentrum. Hennes tilnærming til mote er avslappet og leken, noe som gjør henne kul og velkledd uten anstrengelse. Hun er stolt av å uttrykke seg gjennom det nyeste i motebildet, noe som gjenspeiles i stilen hennes. JUST Female kombinerer rene linjer med rå detaljer for å skape nytenkende kolleksjoner hver sesong.

Hos Companys finner du et knippe minimlistiske plagg med edgy detaljer som er enkle å dresse opp og ned etter anledning – du kan enkelt gå rett fra jobb til en kveld ute med venner. JUST Female er kjent for sine nøkkelplagg, som består av deilige strikkede gensere, matchende sett i sesongens print og supertøffe vesker. Vi i Companys sender til hele Norge og har fri frakt på alle ordre over 500,-! Besøk oss gjerne i butikk for videre oppfølging og tips til sammensetting av klær.