Scandinavian Edition

Scandinavian Edition - tidløst yttertøy i minimalistk design

Scandinavian Edition er et norsk merke som ble etablert i 2010 av Eystein Cato Wang. Merkets visjon er at alle har bruk for en jakke fra Scandinavian Edition på bakgrunn av deres tidløse design og tekniske funksjoner. De tilbyr stilrene produkter som tåler det uforutsigbare klimaet vi har i Skandinavia. Fokus på funksjon i kombinasjon med minimalistisk design gir jakkene en raffinert stil.

Inspirerende, historisk mote

Scandinavian Edition produserer yttertøy til dame og herre inspirert av den skandinaviske moten som regjerte på 50-tallet. Med sine enkle snitt, minimalistiske rene linjer og funksjonelle detaljer skaper de yttertøy i høy kvalitet tilpasset det nordiske klimaet. Det enkle designet som kjennetegner jakkene legger en perfekt base for hvem som helst til å dyrke sin egne unike stil, da designet ikke legger noen føringer. Med sine rene linjer er dette jakker som er like fin til formell bruk som til hverdagen.

Ideen bak merket er å skape produkter hvor man får mye igjen for pengene uten at man går på kompromiss av hverken funksjonalitet eller stil. Det legges ned mengder av tid og energi i research og utvikling av hver og en av modellene og store deler av fokuset ligger i å perfeksjonere detaljene som skaper den skreddersydde følelsen. Jakkene fra Scandinavian Edition er perfekt både til sure høstmåneder som til kalde vinterdager - alt etter varmegraden til jakkene. Vi i Companys sender til hele Norge og har fri frakt på ordre over 500,- ! Besøk oss gjerne i butikk for videre oppfølging og for å prøve de klassiske jakkene fra Scandinavian Edition.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.