Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
New Mags Lanvin
New Mags Lanvin

New Mags Lanvin

kr 799,00


   På lager
Antall
Varenummer: 2077779383960
House of Lanvin utviklet seg fra de kreative kraften og bemerkelsesverdig energien til en ekstraordinær kvinne; Jeanne Lanvin. Hennes designkarriere overlevde 56 vellykkede og produktive år, og Lanvin står dermed igjen som det eldste overlevende couturehuset, i nesten kontinuerlig eksistens fra 1909 til i dag. Hennes arbeid består av blant annet vinproduksjon, barneklær, haute couture, dufter, pelsverk, undertøy, herreklær og interiørdesign.

Den kontinuerlige offentlige appellen og det ungdommelige bildet av disse couturekreasjonene er varige aspekter av Madame Lanvins karriere. Kjernen i denne boka er nøkkelsamlinger fra 1909 til 1946, året for Lanvins død. Originale moteillustrasjoner, perler og broderiprøver spiller en avgjørende rolle i å demonstrere hennes intrikate, kreative og innovative teknikker.

Art.nr: RI1079
Vis mer
Vis mindre
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim