Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
PADDYWAX

PADDYWAX

Paddywax er en amerikansk lysprodusent. Lysene produseres og håndhelles i Nashville. Soyavoksen i lysene er fra organiske amerikanske gårder, til og med veken er organisk bomull. Paddywax er utrolig flinke på re-use, og alle deres produkter er godkjent av det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) for å brukes til mat og planter etter man har brent ut lyset.

Veketrimmer
ONE
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim