Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
PADDYWAX

PADDYWAX

Paddywax er en amerikansk lysprodusent. Lysene produseres og håndhelles i Nashville. Soyavoksen i lysene er fra organiske amerikanske gårder, til og med veken er organisk bomull. Paddywax er utrolig flinke på re-use, og alle deres produkter er godkjent av det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) for å brukes til mat og planter etter man har brent ut lyset.

Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim