Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet

Personlig styling @ companys

Noe av det aller beste med jobben vår hos Companys er den inspirerende tiden vi har med våre kunder. Etter stor etterspørsel har vi nå gått inn for å tilrettelegge oss enda mer etter kundens behov i en travel hverdag, ved å opprette booking av personlig styling. Det blir satt av 1 time til konsultasjonen og det er helt gratis. Du som kunde velger preferanse på selger etter din nærmeste butikk og tidspunkt. Tilbudet gjelder både før, i og etter åpningstid - vi tilpasser oss deg/dere.  Vi tar i mot både én eller flere av gangen og stiller med forfriskninger som passer til døgnets tid.

Hvordan?
Send en mail til companys.styling@gmail.com med ønsket butikk, selger og tidspunkt. Videre kommer vi til å høre med deg om formål med besøket, hva du liker og hva du ønsker å unngå, slik at vi får kartlagt ditt behov og får mest mulig ut av besøket. Vi tilrettelegger også tilbudet for venninnegjenger.

Om du skulle ha andre preferanser på personlig stylist, tilrettelegger vi selvfølgelig for dette, bare send oss ønske per mail: companys.styling@gmail.com
COMPANYS BYPORTEN
Maya (30), Innkjøpssjef, butikksjef og regionssjef for Bergen
Jobbet hos Companys siden 2013
Bachelor i varehandel fra BI
Bakgrunn fra flere store kjeder som Match og Cubus

Maya har evnen til å se enhver kundes særegenhet og bygge både trendy og klassiske antrekk ut i fra dette. Hun inspirerer og får enhver kunde til å føle seg unik.
Rebecca (39) Assisterende butikksjef
Jobbet hos Companys siden 2015
Jobbet i retail i 20 år og har bakgrunn fra flere store kjeder som Match og VIC.

Rebecca legger alltid vekt på at kunden skal kjenne at hun får fremhevet sine beste sider og føle seg som den beste versjonen av seg selv. Målet til Rebecca er at kunden kommer tilbake med det hun kjøpte og forteller hvor mange komplimenter hun har fått.
COMPANYS TORGET
Alice (26), Butikksjef Torget
Jobbet hos Companys siden 2015
- Har på den tiden rukket å være butikksjef hos alle Companys butikker i Oslo og Trondheim
Flere års erfaring fra restaurant- og servicebransjen.

Alice vet kunsten av å koble motebildet med kundens personlighet og hverdag. Hun har en stor lidenskap for mote og kunder som har vært i dialog med Alice, går alltid ut av butikken seende ut som en million.
Maria (39), NK, Assisterende butikksjef
Jobbet hos Companys siden 2014
Har flere års erfaring fra sko- og klesbransjen som blant annet Bianco.

Etter mange år i sko og klesbransjen, vet Maria viktigheten av at kunden skal føle seg vel. Det å handle klær hos Maria på Companys er enkelt, morsomt og gir en herlig boost til både garderoben og hverdagen din.
COMPANYS GALLERIET
Elisabeth (36), Butikksjef
Lang erfaring fra store retail-kjeder som bla. Peak Performance, Mango og Bik Bok.

Elisabeth er en god lytter og gjør alltid sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd og føle seg fantastisk.
Karoline (28), Assisterende butikksjef
Flere års erfaring fra Choice og hotellvirksomhet.

Karoline er utrolig god på å bygge opp en smart garderobe og ikke minst sette sammen ulike antrekk ut i fra anledning, enten det gjelder til jobb, fest eller hverdag.
COMPANYS STRØMMEN
Josefine (27), Butikksjef
Jobbet hos Companys siden 2012

Josefine har et godt øye for farger og silhuetter. Her får du en unik ekspertise til å fremme din naturlige skjønnhet.
COMPANYS SKI
Julie (26), Butikksjef
Jobbet hos Companys i 4 år
Bachelor i markedsføring og salgsledelse fra BI
Erfaring fra detaljhandel (2ND One, selger for Ichi).

Julie brenner for å style opp mennesker. Hun er god til å lytte på kundens ønsker, samtidig som hun tør å utfordre til å oppdage nye favoritter til garderoben.
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim