Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
STINE A Jewelry

STINE A Jewelry

STINE A Jewelry er et dansk smykkemerke som ble etablert av Stine A Johansen for over 10 år siden. Smykkekolleksjonene gjenspeiler hennes personlighet som kreativ og smilende gjennom hennes lekne design av smykker.  Stine A leverer smykker utarbeidet i ren sterlingsølv 925 og gullsmykkene er forgylt med 18 karat gull.

Lekent tilbehør

STINE A Jewelry leverer kolleksjoner hvor du kan mikse og matche ulike smykker og øredobber etter personlige preferanser slik som at øredobbene selges en og en. Dermed får man utallige, unike kombinasjoner slik at man enkelt kan style smykker etter anledning og humør. Kolleksjonene fremgår som en delikat harmoni mellom det hverdagslige og luksuriøse hvilket fremhever det feminine uttrykket. Smykkene gjenkjennes av ulike fargekombinasjoner og utforming, samtidig som det understrekes av en lekenhet.

Samspillet mellom rene linjer og livlige innslag gjør at smykkene får rom til liv og spill. Gå for et enkelt armbånd med perler for en liten rå detalj til hverdagen eller kombiner med ulike øredobber og smykker for en herlig kombinasjon som løfter antrekket.  STINE A Jewelry leverer nyheter hele året i stedet for å levere et par kolleksjoner for en bestemt sesong. Dette gjør at du enkelt kan sammensette ulikt tilbehør uavhengig av sesong for å finne din riktige look for dagen.

Hvordan tar du best vare på dine smykker?
- Unngå å bruke smykkene under rengjøring, oppvask, bading, sport, hagearbeid samt når du sover
- Unngå dessuten at smykkene ikke kommer i kontakt med kremer, såpe, kjemikalier, hårspray, parfyme, makeup og lignende, da disse sliter på belegget eller kan misfarge smykkene
- Vi anbefaler at smykkene oppbevares i medfølgende eske et tørt sted når de ikke er i bruk
- Smykker holder seg faktisk penest og best ved å være i bruk

Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim