Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
STINE GOYA

STINE GOYA

Stine Goya er et København-basert designermerke kjent for sitt lekne univers og fargerike print. Kolleksjonene består av tidløse plagg og feminine silhuetter, designet for å inspirere kvinner til å feire og uttrykke sin individualitet.

Oda Sandals
39

Feiring av feminin individualitet!

Stine Goya ble grunnlagt i 2006, og har nylig feiret sitt 10-årsjubileum. Produktene fra merket varierer fra deilige strikkegensere til feminine kjoler, og hos Companys.no finner du et utvalg av våre favoritter.  
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim