Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
STYLEIN

STYLEIN

Stylein er et svensk merke som ble etablert av Elin Alemdar i 2001 og er kjent for sitt tidløse design. Skandinavisk minimalisme, fine materialer og plagg med perfekt fasong er essensielle elementer i Stylein`s kolleksjoner.

Companys + Stylein

Denne høsten har vi fått inn Stylein hos Companys! Stylein er et svensk merke, skapt av designer Elin Elmander, som kjennetegnes av sin tidløse og kontemporære stil der skandinavisk minimalisme, god passform og stoffkvalitet står i høysetet. Hos Companys har vi allerede et stort utvalg drakt til dame, og dette nye merket vil øke dette fokuset, og treffe kunden som ønsker en mykere draktstil.
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim