Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet

Tiltak mot koronavirus

Velkommen til en trygg handel hos Companys

- Utnytt gjerne hele åpningstiden vår - enkelte tidspunkt er travlere enn andre. Unngå gjerne rushtiden om mulig.

- Vask hendene og følg lokale smittevernregler

- Vi setter pris på om du betaler med kort i våre fysiske butikker

---
BOR DU I TRONDHEIM?
Akkurat nå tilbyr vi gratis hjemkjøring når du bestiller for over 1000 kroner. Ønsker du å benytte deg av dette, så skriv en kommentar til oss i checkout med hvilken adresse du ønsker ordren levert til.

HANDLER DU EN JULEGAVE?
Husk å være tidlig ute så du er sikker på at den kommer frem i tide! Skriv en kommentar til oss i checkout og vi skal pakke den inn med kjærlighet!
NB: vi har utvidet bytterett på julegaver t.o.m 06.01.2021

---
INFORMASJON OM TILTAK MOT KORONAVIRUS

Companys følger myndighetenes anbefaling på å begrense spredning av koronaviruset og har gjort følgende tiltak:  

- Vi har forsterket renholdsrutinene i alle våre butikker, og fokuserer spesielt på overflater som er i kontakt med hender.

- Våre ansatte har trappet opp sine rutiner med håndhygiene og vasker hender med Antibac mellom hver kunde.

- Vi har satt ut antibac på alle kasser og vasker jevnt over betalingsautomater og tilbyr Vipps som betalingsalternativ.

- Alle våre ansatte som reiser til land utpekt som risikoområder for korana-smitte vil holde seg borte fra jobb i 14 dager etter hjemkomst. Ansatte som har noen som helst symptomer på forkjølelse oppfordres til å holde seg hjemme.

Vi i Companys gjør alt vi kan for at du som kunde skal føle deg trygg når du handler hos oss. Velkommen!

Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim