Companys norske nettbutikk - vi sender tollfritt til hele landet
BRGN by Lunde & Gaundal Monsun Coat
BRGN by Lunde & Gaundal Monsun Coat
BRGN by Lunde & Gaundal Monsun Coat
BRGN by Lunde & Gaundal Monsun Coat
BRGN by Lunde & Gaundal Monsun Coat

BRGN by Lunde & Gaundal Monsun Coat

kr 3 599,00


   På lager
Antall
Varenummer: 2077779383052
Vind- og vanntett jakke fra det norske merket BRGN by Lunde & Gaundal! Monsun Coat har et stilig design med en oversized passform med bredde i vidden, høy krage med skjult hette samt magnetknapper og glidelåslukking i front. Hvis man ønsker en mer feminin passform kan men enkelt forme jakken ved hjelp av beltet i midjen. Denne jakken er perfekt til de norske værforholdene med  en vannsøyle på 20 000 og tåler kraftig regn, samtidig som den puster.  Lommer i siden og refleksdetaljer på endene av beltet i livet.

Modellen er 180 cm og bruker str XS/S

• Oversized passform
• Knyting i livet
•  Vannsøyle på 20 000

God til normal på størrelsen

Ytre Skall: 100% Polyester, Fór: 100% Nylon.
Kald hånd- eller maskinvask
Vis mer
Vis mindre
Companys

Companys er butikken for deg som ønsker et spennende utvalg kombinert med god kvalitet! Konseptet har sin opprinnelse i København og vi som driver Companys Norge er en liten gjeng med engasjerte mennesker. Vi er lidenskapelig opptatt av våre kunder og vårt mål er å gi deg en fantastisk shopping-opplevelse. Vi kompromisser aldri på verken kvalitet eller design, og vi ønsker å hjelpe deg og bygge den ultimate garderoben. Det som presenteres hos oss er håndplukket for våre kunder og vi leter alltid etter de perfekte plaggene.

Besøk oss på Instagram og bli inspirert: @companysnorge

Companys Galleriet AS | org.nr: 992.215.690 | tlf 413 66 066 | nettbutikk@companys.no | Companys Trondheim Torg (2.etg) Tinghusplassen 3, 7013 Trondheim