Om oss

Companys Norge er et norskeid konsept som fokuserer på merkevarer fra Skandinavia. Vi kompromisser aldri på kvalitet og vi ønsker å få hjelpe deg å bygge opp din garderobe. Våre butikksjefer er med på alle innkjøp og varepakken du finner i våre butikker er håndplukket av oss. Vi leter alltid etter den perfekte jeansen, den tidløse blazeren, den lille sorte og det spennende krydderet som sprer glede på en vanlig onsdag. Vi har et stort engasjement for å bygge opp en solid basegarderobe forså å tilføre noen såkalte key pieces hver sesong. Derfor tilbyr vi også personlig shopping i våre butikker der du kan booke tid med en av våre selgere. Sammen kan dere sette sammen en garderobe som passer deg og dine behov, og du får profesjonell veiledning fra en engasjert og kunnskapsrik selger. 

Varene du finner på Companys.no er de samme varene som du finner i våre fysiske butikker (med noen lokale tilpasninger). Våre butikker finner du på Trondheim Torg, Strømmen storsenter, Ski storsenter, Byporten Oslo og vårt nyeste tilskudd er på Galleriet i Bergen. Vi håper på å åpne flere butikker snart, kanskje kommer det en nær deg? 

Vi er 4 kvinner som driver Companys Norge.
June er grunderen som åpnet vår første butikk i Trondheim. Hun har en finger med i det meste som skjer og har sin styrke i det å bygge en god bedriftskultur og gode strategier. Hun trives best på innkjøp eller når hun styler butikker så de ser fine ut for kundene.

Helene er landssjef og er primus motor for alt som skjer på Companys. Hun er kunnskapsrik, ekte, positiv og skikkelig morsom. Helene sørger for at logistikken er på plass og hun passer på at alle har det bra på jobb.

Maya er er kvinne med mange roller! Hun har det daglige ansvaret på vår største butikk, Byporten og er ansvarlig for butikken vår i Bergen – i tillegg er hun vår dyktige innkjøpssjef som holder oss alle i ørene når vi kjøper varer til butikkene våre. Maya er grundig, smart, rolig, snill og profesjonell. I tillegg er hun er sånn type selger som kundene våre blir oppriktig glad i og hun har mange faste kunder som hun alltid prioriterer.

Pernille er vår markedssjef. Hun har bygd opp nettbutikken vår og sørger for at det alltid ser fresht ut for kundene våre. Hennes avdeling har ansvaret for alt som skjer på Companys.no og vår instagram konto Companysnorge. Hun tar de vakreste bildene og har enormt mye kunnskap om markedsføring og merkevarebygging. Pernille er positiv, engasjert, faglig dyktig og en herlig person som alle liker.

I tillegg består teamet vårt at mange helt sinnsykt dyktige kvinner som virkelig brenner for Companys. Alle som er i ledergruppen har jobbet sammen i mange år – har du først begynt hos oss så slutter du ikke;) Vi referer til hverandre som jobbfamilien – og alt startet med “ekteskapet” mellom June og Helene – de kaller hverandre “jobbkona mi” Som du forstår – vi koser oss på jobb! 

Alt vi gjør handler til syvende og sist om deg som kunde. Måten butikkene er bygd opp på. Varene vi til enhver tid kan tilby. Selgerene våre som møter deg når du besøker oss i fysisk butikk. Måten nettbutikken vår er bygd opp på – slik vi håper du skal like den. Kundeservice på Companys.no som vil hjelpe deg når du trenger det. Vi brenner for den gode kundeopplevelsen og det er kjernen i alt vi gjør. 

Kos deg på companys.no og stikk gjerne innom oss når du har anledning. Og husk å benytte deg av vår personlig shopping tjeneste – vi er her for deg🖤

Klem fra Companys teamet