Om oss

Companys Norge er et norskeid konsept som fokuserer på merkevarer fra Skandinavia. Vi kompromisser aldri på kvalitet og vi ønsker å få hjelpe deg å bygge opp din garderobe. Våre butikksjefer er med på alle innkjøp og varepakken du finner i våre butikker er håndplukket av oss. Vi leter alltid etter den perfekte jeansen, den tidløse blazeren, den lille sorte og det spennende krydderet som sprer glede på en vanlig onsdag. Vi har et stort engasjement for å bygge opp en solid basegarderobe forså å tilføre noen såkalte key pieces hver sesong. Derfor tilbyr vi også personlig shopping i våre butikker der du kan booke tid med en av våre selgere. Sammen kan dere sette sammen en garderobe som passer deg og dine behov, og du får profesjonell veiledning fra en engasjert og kunnskapsrik selger. 

Varene du finner på Companys.no er de samme varene som du finner i våre fysiske butikker (med noen lokale tilpasninger). Våre butikker finner du på Trondheim Torg, Strømmen storsenter, Ski storsenter, Byporten Oslo, Galleriet i Bergen og Sirkus shopping i Trondheim. Vi håper på å åpne flere butikker snart, kanskje kommer det en Companys butikk nær deg snart? 

Alt vi gjør handler til syvende og sist om deg som kunde. Måten butikkene er bygd opp på. Varene vi til enhver tid kan tilby. Selgerene våre som møter deg når du besøker oss i fysisk butikk. Måten nettbutikken vår er bygd opp på – slik vi håper du skal like den. Kundeservice på Companys.no som vil hjelpe deg når du trenger det. Vi brenner for den gode kundeopplevelsen og det er kjernen i alt vi gjør! 

Kos deg på companys.no og stikk gjerne innom oss når du har anledning. Og husk å benytte deg av vår personlig shopping tjeneste – vi er her for deg🖤

Klem fra Companys teamet