Størrelsesanbefaling

Vi bryr oss!

Vi bryr oss om miljøet. I en tidsalder der klimautfordringene står i kø og tekstilbransjen er en av verstingene, er det viktig at vi gjør det vi kan for å bidra. Derfor samarbeider vi nå med Zizr. Zizr anbefaler deg riktig størrelse når du handler på nett. Riktig størrelse betyr færre returer. Færre returer betyr mindre transport og CO2-utslipp, redusert bruk av emballasje og unødvendig kasting av klær.

Samtidig bryr vi oss også om deg. Med riktig størrelse, slipper du å bekymre deg for tidkrevende returer. Ved å hjelpe deg med å gjøre riktige valg når du handler blir kjøpsopplevelsen bedre, samtidig som du bidrar direkte til å gjøre tekstilbransjen mer bærekraftig – ett plagg av gangen. Derfor oppfordrer vi deg til å lage en Zizr-ID. Det er enkelt for deg og bra for miljøet.

#wecare 🌱

Få riktig størrelse med Zizr og slipp returer

Zizr anbefaler deg riktig størrelse når du handler klær og sko på nett. Dermed slipper du unødvendige returer på grunn av feil størrelse.

Tjenesten er selvstendig og fungerer på tvers av alle nettbutikker som har Zizr. Du lager kun én Zizr-ID og så henter tjenesten opp din kjøps- og returhistorikk fra alle butikkene de samarbeider med. Denne informasjonen brukes utelukkende for å kunne gi deg en størrelsesanbefaling. Du trenger ikke å legge inn noen personlige opplysninger om deg selv.

Bærekraftig netthandel

Zizr prøver å løse noen av de største utfordringene i tekstilbransjen. Ved å anbefale deg riktig størrelse reduserer vi antall returer, transport, CO2-utslipp og emballasje, samt unødvendig produksjon og kasting av klær og sko.

Generell og personlig størrelsesanbefaling

Å vite hvilken størrelse som er riktig forutsetter store mengder med informasjon. I en startfase vil størrelsesanbefalingen du får og de produktkategoriene Zizr leverer en anbefaling på, derfor kunne variere noe.

Når Zizr vet nok om produktene som selges i butikken, vil tjenesten starte med å gi deg en generell størrelsesanbefaling. Dette sier noe om et produkt er lite, normalt eller stort i størrelsen.

Når Zizr har nok historikk på deg, og nok informasjon om produktet du vil kjøpe og kategorien du handler i, vil Zizr være nærmere med å gi deg en personlig størrelsesanbefaling. Med personlig anbefaling menes en konkret størrelse som er unik for deg.

Gi tilbakemelding på størrelsen

Mens Zizr jobber kontinuerlig med å gi deg en personlig størrelsesanbefaling på alle produkter, kan du forbedre din anbefaling selv ved å gå inn på din Zizr-profil og gi tilbakemeldinger på tidligere kjøp.

Har du ikke en Zizr-profil? Lag deg en Zizr-ID her og bli med i kampen om en bærekraftig og mer miljøvennlig netthandel.

Smart for deg – bra for miljøet! 🌱